Dagtocht lijst 2

Dagtocht Volendam
Volendam is een van de mooiste dorpen in Nederland. Wanneer u op tijd in Volendam aankomt is het begin van de trip natuurlijk koffie met gebak. Daarna heeft u de gelegenheid om Volendam te verkennen. Slenter heerlijk langs de haven en langs de souvenirwinkeltjes Vergeet daarbij niet om ook de typische Volendammer huisjes te bezichtigen. Ook aan musea is er voldoende te zien in Volendam. Denk bv. de Chees factory, het Volendam Museum en het Stroopwafel Museum.

Dagtocht Giethoorn
Varen in Nederlands Venetië spreekt iedereen aan. Het prachtige dorpje Giethoorn speelt altijd tot de verbeelding. Met een leuke rondvaart krijgt u een prachtig gezicht op de woningen op en langs de wateren rondom Giethoorn. Na de rondvaart genieten we van een heerlijke lunch. Na de lunch nemen we u mee naar de mooie Hanzestad Kampen. De van oorsprong kleine nederzettingen groeiden uit tot machtige steden met imponerende stadsmuren en dito poorten. Een lust voor het oog om daar eens rustig rond te wandelen.

Dagtocht Paleis Soestdijk, Naarden
Het Paleis Soestdijk wordt momenteel ingrijpend gerestaureerd. Het landgoed wordt in samenhang ontwikkeld. De iconische kwaliteit en de bijzondere schoonheid van Landgoed Paleis Soestdijk, wordt zo in ere hersteld. Aansluitend brengen we een bezoek aan de vestigingsstad Naarden. Hier maken we een vesting rondvaart.

Dagtocht Brabantse Biesbosch
De Brabantse Biesbosch is bij uitstek een gebied om te genieten van de natuur. Vanuit uw woonplaats rijden we naar Drimmelen alwaar we beginnen met koffie en gebak. We vertrekken vanuit Drimmelen vanaf onze aanlegsteiger en varen dwars door de Biesbosch naar Werkendam. Via de Biesbosch sluis aldaar worden we geschut op de Nieuwe Merwede. Voor de meeste mensen een heel nieuwe ervaring. Vervolgens komen we op de Beneden Merwede met langs de oevers uitzicht op o.a. de plaatsen: Sliedrecht / Papendrecht/ Zwijndrecht en Dordrecht Tijdens de vaart krijgt u nog een lunch met een kroket.

Centrale opstapplaats
Bistro- Zalen De Brouwketel, Hoogeweg 9, 5364 NK Escharen.
U kunt met eigen vervoer naar deze opstapplaats toe komen waar u uw auto gedurende de gehele reis GRATIS kunt parkeren. Gedurende de nachtelijke uren wordt de parkeerplaats afgesloten. Voor meer informatie kunt u ons altijd bellen of een email versturen.
info@vdp-reizen.nl     Mob. nr.: +31 (0) 6 - 22 57 40 38

Natuurlijk kunnen wij u dagtochten aanbieden die uw voorkeur genieten en (nog) niet in onze voorbeelden van dagtochten staan vermeld.

Ons motto " uw vakantie is onze zorg " komen we graag na.
Buiten deze reizen kunnen wij u ook reizen aanbieden voor een groep vanaf 30 personen naar uw wens.


Contact gegevens:

Adres:                  Lochtenburg 47             Telefoon:           +31 (0) 6 - 22 57 40 38
Postcode:           5481 CN                           Email:                info@vdp-reizen.nl
Woonplaats:      Schijndel                          Website:            www.vdp-reizen.nl
T.a.v.:                  VDP-reizen