Review pagina VDP

Noorwegen

Heel mooi, super, gezellig en schitterend Noorwegen

31 juli 2022

Dit land is zo mooi, veel te zien en we hebben veel gedaan, Ad heeft weer super geweldige vakantie voor ons gemaakt, Of we nu op de boot, bus, hotel, wandelen, klimmen, drankje, savonds spelletje, het was helemaal top, zelfs in de bus kwamen we niks tekort, ook dank aan Theo met tussendoor uitleg en nog meer leuke tussenstops, genoten van deze mooie vakantie

Country Travel super bedankt, bedankt voor deze top vakantie

A.

Genieten in Noorwegen

31 juli 2022

In juli hebben wij een 2-weekse rondreis door Noorwegen met Country Travel gehad. Met een leuk gezelschap hebben we schitterende natuur gezien, o.a. bergen, fjorden en gletsjers, waarbij we ook mooie en leerzame excursies gedaan hebben. De verschillende hotels waren van erg goede kwaliteit. Kortom, we hebben genoten!!

Met dank voor de goede organisatie,

A.

Noorwegen een super mooi land

31 juli 2022

Noorwegen een super mooi land ! Jaren terug zelf met auto, maar nu ervaren met een perfect verzorgde reis.

Zorgeloos kunnen genieten!

A.

Een reis om niet te vergeten

31 juli 2022

Een prachtige reis naar Noorwegen gemaakt. Die we niet snel zullen vergeten .De mooie natuur, rotsen, sneeuw op de bergen ,watervallen. De hotels waar we verbleven. De busreis met ervaren chauffeur. De bootreis. Te veel om op te noemen. Het was echt de moeite waard.

A.

Zeker aan te bevelen

31 juli 2022

Het was een reis om nooit te vergete, We hebben veel gezien en mooie plekjes bekeken. Als je nog een reis naar Noorwegen organiseert dan zal ik hem zeker aanbevelen.

A.

Een aanrader

31 juli 2022

We hebben enorm genoten van de prachtige reis naar Noorwegen.Alles was prima geregeld. De boottochten door de fjorden. De wandeling op de gletsjer. Regelmatig een korte of langere stop bij een uitzichtpunt of waterval. Heel veel mooie dingen gezien. Te veel om op te noemen.

Deze reis is echt een aanrader.

A.

Alle excursies inclusief

31 juli 2022

Een goed georganiseerde rondreis per bus waarbij de excursies inclusief zijn. De excursies zijn zonder meer allemaal aanraders.

Wij hebben een zeer interessant deel van midden Noorwegen bezocht en kijken terug op een reis die we als een topper beschouwen.

A.

Wat een prachtige reis naar Noorwegen

31 juli 2022

De reis naar Noorwegen was in één woord FANTASTISCH! Alles goed geregeld, prachtige excursies, goede chauffeur, gezellig gezelschap en alles super georganiseerd!

A.

Noorwegen, mijn wens uitgekomen

31 juli 2022

Altijd een wens geweest on naar Noorwegen te gaan met bus. boot en trein.

Terugkijkend heb ik alles in deze geweldige busreis gehad en genoten van de natuur, ons gezelschap en met onze zeer ervaren chauffeur Theo die ons een sterk staaltje stuurmanskunst liet zien.

Adembenemende reis.

A.

Prachtige natuur

31 juli 2022

Noorwegen heeft een prachtige natuur. Diepblauwe fjorden-hoge bergen-groene valleien. In een woord geweldig. Echt een aanrader. Zeker met Country Travel.

A.

 

Romantische Strasse

Er zijn nog geen beoordelingen. Schrijf als eerste er een.


 

Côte D'azur

Er zijn nog geen beoordelingen. Schrijf als eerste er een.


 

Rijn Cruise

De reis was heel goed georganiseerd.

10 november 2022

Verder was het personeel zeer behulpzaam

A.

we hebben echt van alles genoten,de muziek en vooral het eten een 10

9 november 2022

Hou je van line dansen en een paar heerlijke dagen met een excursie ga dan een keertje mee . Alles is goed heel verzorgd.

A.

Veel keus in eten, uitstekend ontbijtbuffet, mooie slaapkamers met genoeg bergruimte, heel schoon.

9 november 2022

Aanradee

A.

Love boat

9 november 2022

Dit was mijn eerste cruise en vond dit een geweldige ervaring. De organisatie van begin tot het einde was fantastisch. Echt een top reis.

A.

Het was allemaal fantastisch

9 november 2022

We hebben er genomen van de hele cruise

A.

Fantastische reis met goede country muziek

9 november 2022

Wij hebben fantastisch genoten van deze mooie reis met heel lekker eten en goede country muziek.

A.

Coutrycruise op de rijn met Ted & Helen

9 november 2022

Van begin tot het einde was dit tip top in orde. Verzorgd, super lekker eten, geweldig vriendelijk personeel en een geweldig leuke kapitein. Amusement was toppie. Ted & Helen gaan zeker gemist worden. Ook de DJ deed zijn duid in het zakje met een muzieklijst die we op voorhand konden inleveren. Als Belg heb ik me super goed geamuseerd tussen de goedlachse Nederlanders. Leuke mensen ontmoet en veel gelachen. Kijk er naar uit voor de cruise van volgend jaar op De Moezel. Ad heeft dat heel goed georganiseerd.

A.

countrycruise over de rijn

9 november 2022

dit was een geweldige cruise. goed georganiseerd, door een top team.

Heel gezellig, goed eten. leuke excursies. gezellige muziek en countrydansen. op een geweldige boot en fantastische bemanning

Zeker voor herhaling vatbaar.

A.

Rijncruise met de Rhein Prinzessin

9 november 2022

Het was een fantastische reis, mooi schip met prima personeel en fantastisch eten,

Country Travel heeft alles prima geregeld.

S.

Van begin tot einde ontspannend reis

9 november 2022

Het was een super, ontspannende en lekkere reis. We hebben heel goed geslapen, fantastisch gegeten. Er waren heel mooie georganiseerde uitstappen. ‘S avonds waren er prachtige country avonden. De bemanning was heel vriendelijk. Alles bij alles een SUPER 4 daags. We hebben ervan genoten. Een echte aanrader.

A.

Een goed georganiseerde Cruise met fijne dansavonden

9 november 2022

Een rijn-cruise met leuke stopplaatsen, lekker eten, goede excursies en fijne dansavonden deels met DJ en deels met Ted en Helen.

Onze voorkeur blijft naar een DJ uitgaan.

We hebben al veel country-cruises met Country Travel gemaakt en altijd naar volle tevredenheid. Ga zo door.

A.

prima boot, goed eten betaalbare dranken prijs, goed georganiseerd

9 november 2022

wij hebben, zoals altijd , er een fijne herinnering aan overgehouden, dank je wel Ad, gaan volgend jaar weer mee maar dan over de moezel.

A.

De reis was heel goed georganiseerd.

9 november 2022

Verder was het personeel zeer behulpzaam

A.

Fantastische rijncruise

9 november 2022

Het was een goed georganiseerde reis.

Met vriendelijk personeel.

Met heel veel lekker eten en drinken.

Een gezellige en sfeervolle country dans en muziekavonden.

Op naar de volgende reis.

Bedankt Ad /Henk/ Ted en Helen.

A.

Super goed en gezellig

9 november 2022

Samen met mijn collega heb ik deze reis met de countryclub als geweldig en goed geregeld ervaren. Alles netjes en goed en beslist voor herhaling vatbaar!

A.

helemaal top

9 november 2022

het was weer helemaal top. boot was super mooi en netjes, eten zo lekker en wat een keus, t personeel over de top, vriendelijk, hulpzaam, gezellig, vrolijk, avonden goed kunnen dansen ( alle avonden ), reisjes country travel zijn altijd goed verzorgd en gezellig

A.

Geweldig gehad zeer goed georganiseerd

9 november 2022

Echt top zo geweldig eten was fantastisch bemanning fantastisch, de boot fantastisch, hut fantastich, s avonds lekkere country en dansmuziek . Live country muziek! dat maakt het super leuk, je voelde je gewoon koning en koningin! Super goed geregeld tot in de puntjes, Gaan heel graag volgend jaar weer mee!

A.

Love boat

4 november 2022

De eerste cruise voor mij. Het was een top reis. Voelde mij net een koningin, zo werden we door de crew ontvangen. Alles was zo goed georganiseerd. Alles zat mee. Het weer, de mensen, het heerlijke eten en het personeel deed er alles aan om het ons naar het zin te maken. Een dikke pluim voor de organisatie van de Country Travel.

H.